< 1 min

Podcasty: żywność, FMCG, handel

HandelExtra

Podcast czasopisma “Handel” i serwisu “Handel Extra” zainspirowany przez Michalinę Szczepańską (wcześniej redaktorka działu spożywczego w “Pulsie Biznesu”).

LINK:  handelextra.pl/podcasty

HoReCa ABC

Rafał Krzycki prowadzi interesujące rozmowy w “HoReCA Radio”. Podcasty o gastronomii i HoReCa (hotele, restauracje i catering).

LINK: horecabc.pl/radio

Puls Biznesu: handel, gospodarka, zakupy

LINK: soundcloud.com/antykryzysowy

FOODFakty, czyli zmiany prawa w branży spożywczej

LINK: foodfakty.pl/podcasty

Lidl Polska, podcast prowadzony przez Karola Okrasę. Trendy żywieniowe, zakupy, ekologia.

LINK: www.lidl.pl/podcast

Przyszłość. Żywność. Planeta. Marcin Tischner

Podcast Marcina Tischnera w którym poszukuje efektywnych sposobów na stworzenie bardziej zrównoważonej przyszłości sektora spożywczego. Jedzenie dziś i w  przyszłości.

LINK: spoify.com

ZMACZNEGO, Małgorzata Zmaczyńska

“Podcast kulinarny, w którym usłyszysz wiele NIEZNANYCH historii o bardzo ZNANYCH daniach, a także poznasz prawdziwych jedzeniowych freaków”.

LINK: spotify.com

KLIMAT, Bartek Czarkowski

newonce.media, podcast o zróżnicowanym rozwoju, ekologii i #CSR

LINK: newonce.net/tag/klimat

Consumer Foods to Go (RABOBANK)

Our expertise in Consumer Foods is as diverse as our global client base in confectionery, bakery, frozen food manufacturing, chilled food manufacturing, ambient food manufacturing, biscuits, breakfast cereals and snacks.

LINK: spotify.com

Stacja INNOWACJA

Iza i Wojtek Ławniczak: biznes, usługi, projektowanie usług, w tle także gastronomia, handel i sprzedaż

LINK: strona podcastu

Kto za tym stoi?

Marcin Niewęgłowski

Marcin Niewęgłowski

Posiada 15-letnie doświadczenie z pogranicza public relations, social media oraz content marketingu. Współpracował z takimi firmami jak Cedrob, SuperDrob. Pasjonat digital marketingu oraz pasjonat nowych technologii.

Łukasz Zając

Łukasz Zając

Ekspert ds. komunikacji biznesowej rozumiejący sektor spożywczy. Socjolog. Od 6 lat związany z branżą mięsną oraz owoców morza (od 2019). Autor książki „Po co jest PR?”. Twórca Food Tweetup-u. Członek Polskiego Stowarzyszenia Public Relations i Trend House. Wspiera marki i instytucje poprzez agencję Zając PR.

Zapisz się do newslettera

Raz w miesiącu dostarczamy zestaw konkretnych rozwiązań dla wybranego obszaru (logistyka, HORECA, produkcja).

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach wysyłki newslettera. Administratorem danych osobowych będzie firma „Digital Now Marcin Niewęgłowski” NIP 852-23-74-376. Mam prawo żądania dostępu do swoich danych oraz do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Pamiętaj, w każdej chwili możesz cofnąć swoją zgodę.

Czytają nas przestawiciele takich firm jak: Credit Agricole, Santander, Foodtech, Bayer, PKO BP.

Masz pytanie, pomysł, uwagi?

Napisz do nas!

Jeśli jednak preferujesz rozmowę,
zadzwoń do nas!

+48 603 120 000

Copyright © 2021. All rights reserved.

twitter linkedin